Ga naar de inhoud
Weddingplanner boeken

Over mij


Hi! Ik ben Iris – jullie Weddingplanner in hart en nieren. Geboren en getogen in Nijverdal en ook daar wonend met mijn dochtertje van één jaar oud en twee hele lieve knuffelpoezen.

Ik houd enorm van góed en lekker koken en gezelligheid. Een borrel doen met vriendinnen in de kroeg of een feestje pak ik ook graag mee – daar word ik blij van. Daarentegen kan ik ook heel goed op mijzelf zijn. Een avondje op de bank met een dekentje, wijntje en op de achtergrond een heerlijk album van John Mayer? Yes please!

Ik ben een stressbestendige, organisatorische, impulsieve en tikkeltje perfectionistische vrouw die energie krijgt van het leven. Geen uitdaging staat mij in de weg – die pak ik graag aan. Zo bedacht ik mij op een impulsieve morgen dat het weddingplannen me wel wat leek. Ik was immers als ceremoniemeester gevraagd voor mijn beste vriendin haar bruiloft en wat een energie kreeg ik hiervan. Ik schreef me in voor de opleiding ‘Professioneel Weddingplannen’ en behaalde een 9 voor mijn eindexamen. Ik kon hier zó mijn ei in kwijt, ik vind dit zó geweldig leuk om te doen. De stap om hier mijn beroep van te maken was snel gezet en hier zijn we dan – Iris de Weddingplanner.

Ik ontneem volledig jullie zorgen en verzorg compleet – tot in de details – jullie bruiloft. Zoals eerder benoemd ben ik organisatorisch-perfectionistisch (bestaat dit woord? 😊). Ik laat niets aan het toeval over en ruim van te voren wil ik alles voor jullie geregeld hebben, fijn voor mij – maar al helemaal voor jullie, het bruidspaar. Het enige waar jullie mee bezig moeten zijn tijdens de mooiste dag van jullie leven, is genieten. Weet je niet waar je moet beginnen; Begin dan in ieder geval met het sturen van een berichtje en we bespreken alle mogelijkheden.

Bij een volledige A/Z organisatie geef je alles uit handen. Hoe heerlijk is het om je op de dag zelf alleen nog maar druk te hoeven maken met genieten?

Bij een ceremoniemeesterschap organisatie hebben jullie eigenlijk al wel het een en ander geregeld, maar zou je graag op de dag zelf alles uit handen willen geven.

Willen jullie de organisatie helemaal zelf doen maar weten jullie niet helemaal waar te beginnen? Ik kan jullie een heel eind op weg helpen.

Verder praten?


Weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan in ieder geval met het sturen van een berichtje en we bespreken alle mogelijkheden.