Ga naar de inhoud

Diensten: dit kan ik voor jullie betekenen als Weddingplanner


Je kunt kiezen voor A-Z organisatie (waarbij ik jullie alles uit handen neem), Ceremoniemeesterschap of een adviesgesprek. Ook zijn veel stellen op zoek naar styling van hun bruiloft. Ook daarvoor kunnen jullie bij mij terecht. Hieronder lees je er meer over.

A-Z Organisatie

Ceremoniemeesterschap

Bij een ceremoniemeesterschap organisatie hebben jullie eigenlijk al wel het een en ander geregeld, maar zou je graag op de dag zelf alles uit handen willen geven. Er moet immers iemand zijn die jullie wensen waarborgt en jullie allermooiste dag in goede banen leidt.

Ik neem alle contacten over met de leveranciers en vul aan waar nodig. We maken een draaiboek en nemen alles tot in de puntjes door. Jullie hoeven alleen nog maar te genieten.

Hebben jullie zelf al een ceremoniemeester ingeschakeld? Dan overleg ik met hem/haar, geef taken uit handen en zorg ervoor dat ik op de achtergrond het overzicht houd.

Een ceremoniemeesterschap organisatie voer ik uit vanaf €1290,00 inclusief btw. Dit is een richtprijs. Afhankelijk van jullie wensen komen we samen tot een mooie overeenkomst.

Wedding Styling

Waan jezelf in een betoverende wereld vol bloemencorso’s, kandelaren, kaarsen, lichtletters en rijkelijk opgemaakte dinertafels. Klinkt mooi he? Met behulp van vriendin en stylist Ellen toveren wij jullie trouwlocatie om tot dat waar jullie hart sneller van gaat kloppen. Alles is mogelijk.

We zetten samen alle wensen op een rij en we laten jullie vervolgens via Pinterest een moodboard maken zodat wij precies weten wat jullie mooi vinden en waar wij mee aan de slag kunnen. Ellen en ik bezoeken samen de trouwlocatie en onze creatieve breinen gaan aan de slag en daarna komen we vol ideeën weer terug bij jullie. Wij zorgen voor de op -en afbouw – jullie hoeven nergens aan te denken.

Mijn tarief voor wedding styling (bruiloft decoratie) begint vanaf €1490,00 inclusief btw. Dit is een richtprijs. Afhankelijk van jullie wensen komen we samen tot een mooie overeenkomst.

Bruiloft decoratie uitbesteden
Bruiloft laten decoreren
Bruiloft styling inhuren

Adviesgesprek

Verder praten?


Weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan in ieder geval met het sturen van een berichtje en we bespreken alle mogelijkheden.